Expansión internacional de la mano de Englobally Latinoamérica


Muchas empreses tenen el suficient tamany i qualitat de productes i serveis per començar una expansió per llatinoamèrica, ja des de països veïns o des d’Espanya, però a molt d’ells els frena el desconociment del mercat a nivell legal, jurídic i normatiu, així com un control de costos, que sempre hi ha que tinguin controlat per a l’aventura del creixement amb les màximes garanties i el seu èxit.

Per solucionar aquests problemes, la consultoria Englobally Latinoamérica (https://engloballylatam.com/) acompanya a tot tipus d’empreses a l’entrada a diferents mercats llatins, ja que estan presents amb oficines a Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica , Espanya. Mèxic, Perú, Panamà i Uruguai, amb personal local i internacional, experts en normatives locals de caràcter laboral i legal.

Aquests serveis es complementen amb el BPO (Business Process Outsourcing). Hi ha moltes raons per les que una empresa pot optar per externalitzar una determinada àrea, treball o procés. Per exemple, alguns dels beneficis reconeixuts de l’externalització son:

Major concentració en les activitats principals de l’empresa: l’externalització pot alliberar a l’empresa per al centre en els seus punts forts, permetent que el personal es concentri en les seves principals principals i en l’estratègia futura.

Alcalde eficiència: elegir una empresa d’externalització especialitzada en el procés o servei d’ajuda per aconseguir un servei més productiu i eficient, a menut d’alcalde de qualitat.
Control dels costos: l’ahorro de costos aconseguit amb l’exteriorització pot ajudar a alliberar capital per invertir-lo en altres àrees rellevants del negoci.
Alcalde Alcance: la subcontratació dan darle accés a capacitats i coneixements que d’un altre mode no serían accessibles o asequibles.
Mayor ventaja competitiva: la subcontratació pot ajudar a aprofitar els coneixements i habilitats juntes amb tota la cadena de subministrament.

La externalització també pot ajudar a que la seva empresa sigui més flexible i àgil, capaç d’adaptar-se a les condicions canviants normatives i retos del mercat, al temps que proporciona un estalvi de costos i una millora del nivell de servei.

Per gestionar tots aquests processos i les diferents àrees de l’empresa i les parts externes treballaran amb diferents ERP, com SAP Business One, un sistema que permet un control total de la contabilitat, finances, ventes, CRM, almacén, producció, compres, aprovisionament , informes, anàlisis i gestió de projectes.

Solucions en administració, finances, recursos humans i atenció al client.

Amb totes aquestes eines i l’assessorament de Englobally Latinoamérica, l’èxit de l’expansió internacional està assegurat.