EL KIOSKO inicia su plan de expansión tras la integración con DIHME y abre un nuevo local en Madrid


El Grup DIHME arranca el pla d’expansió del seu ensenyament EL KIOSKO amb l’obertura d’un nou establiment a Madrid capital. Es tracta a més de la primera obertura després de la seva integració al Grup DIHME i del primer local d’una sèrie de dies de EL KIOSKO que s’obrirà per tota Espanya als propers mesos.

Aquest nou establiment acaba d’obrir les seves portes al públic. Es tracta d’un local de 350 metres quadrats al passeig de San Francisco de Sales, nº 34, al ple centre de Chamberí, un dels barris amb més ambient i animació de la capital.

El projecte d’expansió de EL KIOSKO movilitzarà una inversió total de 4,5 milions d’euros i tindrà un impacte rellevant en el sector: supondrà la creació de 150 ports de treball directes i generarà una demanda addicional en les empreses proveïdores de béns i serveis de aproximadament 7,4 milions d’euros.

Actualment i després de l’obertura de San Francisco de Sales, el Grup DIHME suma un total de 36 establiments dels seus tres ensenyaments sota gestió, facturant 20 milions d’euros i emplaçant a 925 persones.

Per establir una franquícia d’EL KIOSKO, el grup ofereix la possibilitat de fer-ho a partir d’una inversió inicial a de 200.000 euros, amb locals de 150 a 300 m2 i un mitjà de 15 empleats.

“EL KIOSKO ofereix una experiència inolvidable i diferent. És un concepte en el que tot està cuidat al detall i que engancha a tot tipus de públic. La combinació d’un disseny cuidat, un ambient càlid i acogedor i una carta gastronòmica molt variada a preus molt competitius que fa triunfar. Gràcies a aquest treball, la marca es consolida i s’expandeix de forma sostenible ”, afirma Roberto de la Cuerda, fundador de EL KIOSKO i actual director de marca del grup.

EL KIOSKO compte amb una carta molt cuidada i elaborada que canvia per temporada en la que es combinen els millors sabors internacionals amb plats clàssics i mediterranis de gran qualitat. El ticket medio de gasto de los comensales está entre los 25 y 30 euros.