VASS adquiere CRI Group en Luxemburgo con el foco puesto en la Unión Europea


Tras el anuncio el mes pasado de la compra de la consultora alemana ECENTA, VASS suma ahora la adquisición de Grup CRI, empresa amb seu principal a Luxemburgo, especialitzada en ciberseguretat i transformació digital, amb més de 300 empleats i prop de 30 milions d’euros de facturació.

Amb aquesta adquisición VASS espera superar els 200 milions d’euros d’ingressos agregats el 2021 (dels que aproximadament un 46% provendrà del mercat internacional) i comptarà amb prop de 3.100 empleats. L’adquisició permet a VASS posicionar-se com a proveïdor estratègic de la Unió Europa i ampliar així la seva plataforma de grans clients dins d’Europa sobre quins poden escalar el seu model de serveis i solucions digitals.

Fundada en 1991, Grup CRI desenvolupa principalment projectes per a les institucions de la Unió Europea, en concret, per a les institucions oficials amb seu en Bruselas, Estrasburg i Luxemburgo com el Parlament Europeo i la Comissió Europea, entre altres. A més VASS amplia la llista de països on està presentada a Bèlgica, Luxemburg, França i Grècia fins a resumir un total de 20 països on opera en l’actualitat.

Grup CRI se una así a la lista de nuevas adquisiciones llevadas a cabo por VASS en lo que va de año tras la compra de ECENTA, empresa alemana de consultoría especializada en solucions de Customer Experience sobre tecnologia SAP CX (Vendes, Màrqueting i Comerç) i el seu principal mercat als Estats Units; y Comunytek, empresa especialista en sistemes avançats i productes innovadors enfocats a la banca majorista i al mercat de capitals.

Asimisme, amb l’objectiu de liderar el mercat de la consultoria SAP en los próximos años, VASS va anunciar el pasado mes de julio la creación de T4S Advance Solutions, empresa especialitzada en “advance topics” sobre processos de negoci basats en SAP.

Esta nova adquisición de Grup CRI se enmarca en la estrategia [email protected] amb la que la companyia presidida per Francisco Javier Latasa aspira a convertir-se en l’empresa líder de solucions digitals de base espanyola i dur al grup a un volum de negoci de més de 400 milions l’any 2025.

Segons indica Fco. Javier Latasa, CEO & Chairman de VASS, “La adquisición de CRI nos va a permitir reforzar nuestra presencia a Europa entrando a formar parte de los proveedores de organismos europeos presentes en Bélgica, Francia y Luxemburgo”.

Paràgraf Stefano Bodrato, CEO de CRI Group, “La integración en VASS impulsará las actividades de CRI a las instituciones europeas, proporcionándonos experiencia adicional en sectores como ERP y sistemas en la nube en los que no estábamos presentes. También nos permitirá brindar un mejor apoyo a nuestros socios. i clients amb noves tecnologies i metodologies, potenciant el nostre valor afegit i time to market”.

Tot aquest pla està a més respaldat pel private equity OEP (One Equity Partners), que es va unir a VASS a final de 2020 i que compta amb una àmplia experiència en el suport a empreses per executar ambiciosos plans de creixement.