Santander recibe al líder mundial del fitness


Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més grans del món, torna a créixer amb l’obertura d’un club a Santander, el primer de la seva marca a Cantabria. El nou gimnasio de la cadena obrirà les seves portes a les primeres setmanes de 2022, estarà operat sota el règim de la franquicia i pilotat per una família empresaria de la regió càntabra.

Ubicat als baixos comercials d’un edifici residencial de la calle José Rioja número 1 (al lado del Camp de Fútbol del Regimiento), Anytime Fitness Santander disposarà d’una superfície útil de 500 metres quadrats repartits en una sola planta, i tindrà un horari de apertura de 7 de la mañana a 2 de la madrugada de forma ininterrumpida, d’acord amb les exigències de la legislación cántabra.

Arranca la seva fase de prevenció
Anytime Fitness Santander acaba d’arranjar la seva fase de prevenir amb una promoció interessant per als seus 100 primers socis, que podrà estalviar més de 90 € a l’alta. Actualment, el local está siendo acondicionado per albergar tot l’equipament i maquinaria de fitness amb el que aquest club estarà fet.

Els nous socis de Anytime Fitness Santander contaran amb el disseny rebut actualitzat de la franquicia, una zona d’entrenament en circuit, pes lliure, àrea d’entrenament funcional -en la que podrà entrenar tant de forma individual, amb l’ajuda d’un entrenador personal o de forma independent amb el suport de l’App de Anytime Fitness si ho desitja, així com una sala de classes dirigides que oferirà entre altres disciplines de ioga, pilates, zumba, BodyPump, BodyCombat, TRX i HBX, entre altres.

Tecnologia
A més de l’espai físic, el centre disposarà a disposició dels seus usuaris l’opció d’entrenar quan vulgueu gràcies a les Apps de Anytime Fitness, dotada de més de 1100 plans d’entrenament i més de 8000 exercicis explicats pas a pas en vídeo per assegurar-vos. la seva correcta execució. Els usuaris que així ho desitgen, podran contractar serveis de coaching esportiu en línia, gràcies a la tecnologia avançada de la franquicia, que permeten tantes sessions de xat i videollamada a la pròpia aplicació com el seguiment de classes bidireccionals en streaming.

Novedades en l’oferta de Santander
Natalia López-Maroto, directora de Comunicació i Màrqueting de la franquicia, explica les diferències que existeixen entre Anytime Fitness i altres models que ja existeixen a Santander: “En nuestros gimnasios partimos de la base de que no hay un plan para todos, sino un pla específic per a cada persona. Els nostres entrenadors treballen individualment des de l’inici, per conèixer a fons les característiques personals, objectius, disponibilitat i relació amb l’aptitud de cada un dels seus alumnes. Gràcies a aquesta estrecha relació, al suport de les nostres instal·lacions i la nostra tecnologia, trobem i treballem junts amb el pla ideal i perfecte per acompanyar als nostres socis en el seu camí cap a la salut i el bé estar, físic i mental. Son innumerables els casos d’èxit que registrem cada dia a prop de 5.000 clubs i ens sentim realment orgullosos d’ell. Més que un club de fitness som una gran família en la que ens parlem pel nostre nom, compartim els nostres petits o grans logros i creixem de la mà cap a un estil de vida saludable.”

Un estil de vida saludable que tindrà el seu punt d’inici en una entrevista personal i una valoració inicial que serviran als entrenadors d’aquest nou gimnàs -tots titulats- per desenvolupar els plans individuals d’entrenament de cada alumne.

Anytime Fitness Santander comptarà amb 10 cabines de duchas i tres vestuaris individuals, a més d’un bany adaptat per a persones amb diversitat funcional i un sistema de vigilància i seguretat de les seves instal·lacions actives les 24 hores del dia.

L’obertura d’aquest nou club de Santander generarà cinc llocs de treball, i el seu perfil d’usuari, gràcies a la seva ubicació, serà heterogeni. Los datos sociodemográficos de la zona indican que los medios de comunicación de edad de la zona en el que está ubicado es de 47 años con un reparto casi equitativo de mujeres y hombres.

“Cantàbria és una regió en la que el fitness té un gran potencial de creixement. És cert que ja hi ha gimnasios operant, però la majoria dels seus fills de gran mida, i en la nostra opinió no tenen instal·lacions i conceptes que no responen a les necessitats i exigències esportives de totes aquelles persones que volen entrenar en un club més petit, més de barri i més proper als seus usuaris com és Anytime Fitness”, destaca un dels membres de la família franquiciadora d’aquest nou club.

Santander serà la primera obertura de 2022 per a la franquicia
La llegada de Anytime Fitness a Santander és un hit amb la cadena que arrancarà l’any que ve. “Estem molt contents de poder anunciar la llegada de Anytime Fitness a Santander. La familia Anytime Fitness segueix creixent a Espanya, i la nostra intenció seguirà portant salut, qualitat de vida i bé estar a tots els rincons que ens poden ser possibles. Seguiremos creciendo de la mano de emprenedores y franquiciados que, como los de Santander, apuestan por nuestro modelo, por nuestra marca, por nuestro presente y por nuestro futuro”, destaca Tim Devereaux, director general de Anytime Fitness Iberia.

A més d’en Santander, la cadena té previst ampliar el seu vermell a Espanya amb l’obertura de nous clubs el 2022 a les Illes Balears i Catalunya, entre altres regions.