Master Sap Logística: Formación digital para perfiles Logística con Elearning Digital


¿Per què un Master Sap Logística?
La Logística és un sector que mou molts milions d’euros i és una àrea empresarial molt important de multitud d’empreses multinacionals.

Cada vegada és més demandat a més d’una formació logística perfils de Sap Logística que conozca la eina líder mundial Sap S / 4 Hana en algú dels mòduls de Logística.

Estudiar un Master Sap Logística és una garantia que exigeix ​​el mercat laboral.

La Logística en Sap està dividida en els següents mòduls:

-SAP MM: Compras

-SAP SD: Ventas

-SAP EWM: Gestió d’Almacenes

-SAP TM: Transportes.

Elearning Digital le trae tots els Cursos Sap Logística i Masters amb Certificació per a complir amb una bona formació pràctica i certificació per optar a nombroses ofertes de treball.

Què és SAP MM?
SAP MM
és un dels mòduls funcionals més extensos. Aquest mòdul principalment s’encarrega de processos d’adquisicions, dades mestres de materials, verificació de factures etc … Aquest mòdul es comunica i està integrat amb altres mòduls clau de SAP.

SAP MM cobreix totes les tarifes relacionades amb la cadena d’aprofitament (Supply Chain), inclosa la planificació en base a consums, planificació logística, avaluació de proveïdors i verificació de factures, etc. és això que el cicle d’aprofitament empiece de nou.

¿Què és SAP SD?
Ventas y Distribución (SD)
juntament amb Finances (FI), Controlling (CO), Gestió de Materials (MM) i Planificació de la Producció (PP), un dels claves i els mòduls més usats de SAP ERP.

SAP SD es compon de diversos components també anomenats sub-mòduls que es presenta a continuació:

 • SD-BF: Funcions Bàsiques i Dades Maestres en el processat de Ventes i Distribució. Així mateix, se subdivideixen en diversos components – Precis, Output …
 • SD-BF: Precios y Condiciones.
 • SD-BF-EC: Cargos Extra.
 • SD-BF-CM: Comprobació de la Disponibilitat i Requeriments en Ventes i Distribució. També, Gestió de Crèdits i Riesgos.
 • SD-BF-AS: Classificació de materials.
 • SD-BF-OC: Determinació de la producció.
 • SD-SLS: Ventas
 • SD-SLS-OA: Planificación de Acuerdos para Proveedores de Componentes.
 • SD-FT: Gestió d’Aduanes
 • SD-BIL: Facturación y Procesamiento de Pago por Tarjeta
 • CAS Soporte a Ventas: Venta ayudada por Ordenador
 • SD-EDI: Intercanvi de dades electròniques i intercanvi d’idocs.
 • LE-SHP: Envíos (Enviament)
 • LE-TRA: Transportes
 • SD-IS-REP: Informes y Análisis

¿Què és SAP EWM?
SAP EWM ofereix suport flexible i automatitzat per processar diversos moviments de mercaderies i per administrar existències en magatzems simples a complexos. Aprofita la planificació i el processament eficaç de tots els processos logístics en els magatzems dels clients. Aquest curs brindarà una descripció general sòlida, fonamental i completa de SAP Extended Warehouse Management i és un requisit previ obligatori per a tots els cursos de EWM.

Aquest Curs segueix el contingut de la Certificació Oficial Sap C_EWM95

Processos de sortida (Wave Mgmnt., CD, Integració de producció)

Processos entrants (VAS, CD, QM)

Temes creuats (gestió de mà d’obra, maneig d’excepcions, MFS, lotes)

Control d’emmagatzematge orientat a processos i disseny

Estructura de l’almacen, gestió de recursos i dades mestres d’EWM

Tipus de processos d’almacén, creació de tareas d’almacén, estratègies

Envío y recepción

Procés intern (inventari físic, reabasteciment)

Gestión de almacén (monitor – cabina)

Integració del sistema i CIF

Personalització de documents de lliurament / Perfils de servei

Reglas de creación de órdenes de almacén y órdenes de almacén

Principals perfiles SAP
Usuaris SAP: Un usuari SAP és el nivell mínim o més bàsic, necessitarà tenir un coneixement per a les seves funcions diàries dins d’un departament financer, logístic, rrhh, etc.

Usuari clau SAP O keyuser SAP: És un superusuari SAP que ja té un coneixement més elevat de SAP i que es refereix a la figura de Consultoria. Normalment a més de conèixer el dia al dia com a usuari donant suport als seus companys, formant al resto d’usuaris, probant funcionalitats noves, creant informes, etc.

Consultor Interno SAP: Es un Consultor SAP experto en el módulo / s correspondiente y que es el máximo responsable de dicho módulo o area SAP dentro de su Empresa.Conoce el módulo SAP en su totalidad según sea el Financiero-Controlling-Compras-Ventas- RRHH, etc.Además és el responsable de donar suport als usuaris, formar-los, reunir-se amb el Proveïdor SAP per implementar noves millors, projectes.Disponer d’un Consultor Interno SAP en una Empresa és de gran valor ja que optimitza processos i pot ahorrar molt diners a una Companyia en optimitzacions de processos SAP i en evitar recórrer a Consultors Externs quines factures son molt elevades.

Consultor Externo SAP: Forma part de les consultores tecnològiques i participatives en projectes d’implantació, manteniment, etc.

Dentro de la Consultoras comença la carrera professional com a Consultor Junior, després de diversos anys passa a Consultor Senior, Posteriorment com a Cap de Projecte.

En resumen la formació amb un Master Sap Logística és una garantia màxima d’empleabilitat aconseguint obtenir una Certificació Sap Logística reconeguda internacionalment.

A la web www.sapeconomico.com es localitza tot el catàleg de Master Sap i Cursos Sap Certificats per a totes les àrees.