Luis Cuevas se une a Emiral como asesor de Sage X3


La consultora tecnològica Emiral afiança el seu posicionament en el mercat nacional després d’arribar a un acord amb Luis Cuevas per a què dirija els projectes que requereixin la solució d’ERP Sage X3. D’aquesta manera, la firma da un salto considerable en la seva estratègia de creixement orgànic, al sumar al seu equip l’experiència, el coneixement i les habilitats de Luis Cuevas.

El seu nom és reconegut en el sector tecnològic per haver dirigit grans projectes de transformació digital. Luis Cuevas és enginyer superior aeronàutic i compte amb més de 25 anys d’experiència en el desenvolupament de solucions de gestió empresarial encaminades a millorar l’eficiència i la gestió operativa de les empreses. "Mi trayectoria profesional está muy vinculado a la compañía de software de gestión empresarial Sage, donde desempeñé el puesto de director técnico, en la especialización X3, durante 24 años", explica Luis Cuevas. També ha ocupat altres càrregues de responsabilitat en grans consultores tecnològiques, sempre al davant de la solució Sage X3.

Per Emiral contar amb Luis Cuevas com a assessor en Sage X3 "és una gran notícia per a tot l'equip perquè la seva experiència i coneixement és un valor diferencial. Estem convençuts de que amb la mentoria de Luis la consultora vagi a donar un salt important en el seu procés de creixement i, el que encara no és més important per a nosaltres, ampliem la nostra capacitat per acompanyar més empreses en el seu procés de transformació digital, a través de la solució Sage X3 ", senyala el Director General d'Emiral, Alberto Sánchez.

Per la seva part, Luis Cuevas es va mostrar il·lusionat amb aquest nou projecte: "Per a mi és una gran oportunitat poder treballar amb un equip humà altament competitiu i comprometit amb els objectius estratègics de les empreses, com és Emiral. Confio en el seu projecte i en el llarg recorregut que ens queda junts ".

Des d’aquest mes de desembre, Luis Cuevas dirigeix ​​els projectes d’Emiral que requereix la solució d’ERP de Sage X3, una solució en la que ha demostrat ser expert i aconseguir grans resultats per als seus clients.