FCC premia a ONU Mujeres y a la Real Federación Española de Deportes de Invierno en el 25 N


En aquesta IV Edición, FCC ha otorgado dos galardones, un dirigit a ONU Dones com a entitat Internacional, per la seva destacada labor que vienen realitzant en suport a les dones víctimes de violència de gènere i en la lluita contra el maltrato; y el otro galardón ha sido entregado a la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), en reconocimiento al seu treball, compromís i excel·lent treball que s’ha realitzat per fer front a la violència de gènere contra les dones i les nenes en el esport. .

L’acte de entrega del reconeixement a la Real Federación Española de Deportes de Invierno ha tingut lloc aquest matí, a la sede corporativa de la FCC a Las Tablas, a Madrid, dins dels actes de celebració per conmemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència contra la Dona. de la RFEDI.

En representació de la Junta Directiva de RFEDI ha reconegut el premi Paula Fernández-Ochoa, responsable de l’àrea Mujer y Nieve, de mans del director de Complimiento y Sostenibilidad, Javier López Galiacho, quien destacó en el seu discurs que “les empreses, agents socials de primer orden, tenen que ser impulsores de la conscienciació d’erràdicar aquests comportaments lamentables que condueixen al sofriment no sols de les dones sinó dels fills i familiars més propers”. Paula Fernández-Ochoa agradeció en el nombre de l’organització aquesta distinció i reconeixement al treball i el suport que vienen realitzant per la lluita contra el maltrato i per prevenir possibles situacions d’acoso i abuso sexual.

Per una altra part, la FCC arribarà a aquest premi a l’ONU Dones a la seva seu central de Nova York, des d’on han trasllat el seu agraïment al Grup FCC per aquest reconeixement.

Hoy, y siempre, en FCC reivindicamos la igualdad entre hombres y mujeres y rechazamos todo acto de violencia. És necessari treballar per a l’educació i la sensibilització contra l’acoso i contra la violència de gènere en totes les seves formes lleguen a tota la població, amb independència del seu nivell de formació. És una tarea conjunta en la que la suma d’esforços marcarà el camí de l’èxit.