DHL Freight obtiene una nueva certificación para su sistema de gestión global


DHL Freight, un dels principals proveïdors de serveis de transport de mercancías per carretera a Europa, ha renovat amb èxit tres certificats, de l’organisme de certificació DEKRA, per al seu sistema de gestió integrat i ha obtingut un addicional de seguretat i salut ocupacional. Els certificats demuestran l’alt grau de compliment del sistema de gestió integrat de DHL Freight, amb els requisits de les normes industrials internacionals ISO 9001 (gestió de la qualitat), ISO 14001 (gestió medioambiental), ISO 50001 (gestió energètica) i ISO 45001 (salud i seguretat ocupacional).

“Estem encantats de que, a més de renovar els certificats de l’any passat, hem estat recompensats, ​​per els nostres esforços en seguretat ocupacional, amb un certificat addicional; després de tot, la salut i la seguretat dels nostres empleats és la nostra principal prioritat. La certificació exitosa demostra que el nostre procés de gestió centrat en la salut i el bienestar dels empleats i subcontratistas compleix amb els estàndards internacionals més alts i actualitzats”, ha afirmat el Dr. Thomas Vogel, COO de DHL Freight i CEO de DHL Freight DACH. .

El sistema de gestió integrat de DHL Freight està d’acord amb un procés de certificació de matriz global, portat a cabo, en conjunt, amb l’organisme de certificació independent DEKRA. Els quatre certificats s’apliquen a tot el departament comercial de DHL Freight. Això significa que el sistema inclou les 61 unitats europees de DHL Freight, incloses les unitats especialitzades de DHL Freight, com DHL FoodLogistics i DHL Global Event Logistics i els socis de la Red Unitrans a Alemanya. Alrededor de 325 ubicacions estan certificades sota les paraguas de ‘Serveis y consultoría de transporte, logística y aduanas nacionales e internacionales’.

“Una vegada més, DHL Freight ha certificat amb èxit els seus sistemes de gestió, demostrant que és capaç de complir amb els requisits com a transportista a més alt nivell. Estem molt contents de que DHL Freight ho ha fet tan bé”, ha explicat el Dr. Rolf Kroekel, director executiu de DEKRA Certification GmbH.

“Los tres certificados renovados de gestión de la calidad, gestión medioambiental y gestión energética ens reconocen como una empresa sostenible de alto nivel y eso es algo de lo que estamos muy orgullosos. Son un tributo a nuestros incansables esfuerzos por proteger el medio ambiente y reducir les emisiones i l’energia. També confirmen que els esforços per millorar la sostenibilitat no tenen per què estar en conflicte amb l’èxit comercial; al contrari, els dos poden ir de la mà com a DHL”, afegeix Daniel Schuemmer, Director Global de Gestió. de Certificació de DHL Freight.