Atlas Tecnológico entra en Lanzadera, la aceleradora de Juan Roig


Atles Tecnològic ha estat seleccionat per a la fase Traction de Lanzadera, la acceleradora i incubadora d’empreses creada per Juan Roig, fundador de Mercadona. Formar part de Lanzadera permetrà a Atlas Tecnológico incorporar a su actividad la expertise y las buenas prácticas de la aceleradora, millorant els seus processos de negoci i incorporant la metodologia de qualitat total de Mercadona.

Al situar su sede operativa en Lanzadera, Atlas Tecnológico tendrá access a Espai, sistema de partners tecnològics de Lanzadera entre els que figuren AWS, Facebook, Google, Hubspot, Stripe, Zeus, Microsoft o Sothis, que poden enriquir la seva activitat.

Per una altra part, participar en Lanzadera permetrà a Atlas Tecnològic col·laborar en el dia a un dia amb centenars de startups, moltes de les quals podran incorporar-se a l’ecosistema d’Atlas, que reuneix als diferents actors del sector industrial: emprenedors, empreses, proveïdors de serveis i tecnologies, consultors, especialistes … amb l’objectiu de generar col·laboracions i sinergies que ajuden a fer realitat els projectes que surgen en l’àmbit d’indústria 4.0.

“Nosaltres incorporem a Lanzadera per aprendre d’una de les acceleradores de major prestigi a Europa, accedim a un ecosistema tecnològic de gran valor afegit i posem a disposició d’aquest ecosistema tecnològic l’enorme coneixement del sector industrial que té Atles”, comenta Pablo Oliete Vivas, fundador i CEO d’Atles Tecnològic.

Dissenyat com a un espai on convergeixen indústria i tecnologia, Atlas Tecnológico reduce, de més de 6 mesos a menys d’un mes, el temps de definició i selecció de proveïdors en projectes de transformació empresarial, digitalització, automatització i robotització de processos industrials.

“Més del 65% d’aquests projectes no es duran a terme per trobar els socis adequats, fins i tot aquesta falta d’informació impedeix que molts lleugen siquiera a plantearse, i segons la darrera trobada d’Innovació de l’INE 73,5% de les empreses no tienen otra salida que innovar en solitario ”, senyala Oliete. “Atlas -añade- cubre la vida útil de cada projecte amb un servei 360 que va des de l’assessorament especialitzat per a la seva definició a la proposta dels proveïdors més adequats capaços de fer realitat en un pla accelerat i amb una reducció significativa dels costos” .

Atlas Tecnológico es un ecosistema que reúne a los diferentes actores del sector industrial: emprenedores, empreses, proveïdors de serveis i tecnologies, consultors, especialistes … amb l’objectiu de generar col·laboracions i sinergies que ajuden a fer realitat els projectes que surgen en l’àmbit de indústria 4.0. El seu objectiu és identificar coneixements, experiències, tecnologies i capacitats per a que les empreses puguin treballar amb l’assessorament i els socis adequats que permetin desenvolupar amb èxit els seus projectes.